HOME » MEDIA

MEDIA

BEN JIJ EEN ECHTE MEDIA HELD DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Ben jij een echte media held en ben jij dol op YouTube video's maken, Instagram bloggen en bloggen op je eigen website? Dan zijn wij er ook voor jou. Wij hebben onze eigen facebookgroep waar jij samen met andere jongeren die geïnteresseerd zijn in de zelfde dingen als jij kan praten over YouTube, Instagram en jou blog. Je kan samen werken en vrienden worden.

Wat wij wel moeten melden is dat wij geen netwerk  zijn. Wij kunnen wel advies geven wat je kan doen als je bijvoorbeeld op YouTube een strike krijgt en je er bij helpen door advies te geven hoe je er niet nog 1 krijgt.  Alles word geregeld door Amber ( zie foto met bijschrift hiernaast ) zij zorgt er voor dat alles netjes verloopt op alle mediaplatformen waar wij als ElzingaMC gebruik van maken. Wij als ElzingaMC zijn dan ook erg blij met de hulp van Amber aangezien zij er voor studeert en naast haar studie de nodige ervaringen heeft op media gebied.

 

SLUIT JE DUS NU AAN!

https://www.facebook.com/groups/1055800837891785/

 

 

WELKE MEDIAPLATFORMEN HEBBEN WIJ VERSTAND VAN?

- YouTube

- Instagram

- Snapchat

- Blogs ( wix, jouwweb, wordpress en blogger )

- Vimeo

- Pinterest

- Tumblr

Mijn naam is Amber van de Kuil, 18  jaar oud en student Media en Communicatie aan het Nimeto Utrecht.  Sinds Maart 2018 ben ik medewerker bij ElzingaMC. Naast mijn studie ben ik YouTuber en Blogger. Ik maak nu al bijna 2 jaar video's en blog al bijna zo ongeveer 4 jaar. Mijn hulp kun je altijd verwachten op media en communicatie gebied.