VERNIEUWDE SITE

Gepubliceerd op 24 juni 2018 om 22:23

Zoals je misschien al hebt gezien, zie je dat onze site in een nieuw jasje is gezet. Daarnaast is het zo dat de naam ook eindelijk is veranderd alleen de Website link nog niet. Nu zou jij je afvragen waarom de naam is veranderd en misschien dat je het al hebt meegekregen, maar sinds een tijdje zijn we meer bezig met het maken van media content en het opzetten/ veder ontwikkelen van ons in de media. Nu hebben we sinds de opzet al een paar leden, en van die leden hebben wij wat input en tips gekregen waar we al mee bezig zijn.

 

Voor als je niet weet wat wij doen, wij brengen de echte mediafanaten bij elkaar en zijn een groot platform waar jij vrienden kan maken met de zelfde interesse als die jij hebt. In dienst hebben wij Amber van de Kuil, ook wel GewoonAmber op YouTube en zij weet als geen ander hoe leuk het is als je vrienden kan maken met de zelfde interesse als die zij heeft. Wat Amber zelf heeft moeten uitzoeken kunnen jullie hier al automatisch verwachten. Het enige nadeel is nog dat we niet zoveel leden hebben, dus meld je snel aan voor als je nog geen lid van onze media community bent. 

 

Hoe doe je dat dan eigenlijk? Als je in het menu naar Media gaat dan kun je op onze Facebook link klikken en je toevoegen aan de groep.

 

Natuurlijk kun je ons ook altijd een berichtje sturen en ons bereiken via social media.

We hope to see you all soon!

 

Namens Team ElzingaMcMedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.