Hoe maak je een instagramblog, de ultieme tips!

Gepubliceerd op 5 september 2018 om 22:33

Instagram is een van de grootste media platformen, op dit moment. Wat tegenwoordig heel erg in is, is intsagrambloggen. Instagrambloggen is eigenlijk een blog alleen dan op instagram, best wel logisch maar, vergis je niet het is best lastig om zo uniek mogelijk te zijn. Maar hoe doe je dat, zo uniek en eigen te blijven op je instagramblog?! Daar gaan wij nu een antwoord op geven.

Het belangrijkste is, is dat je een instagram pagina hebt die je gebruikt voor je blog. Voordat je gaat beginnen denk goed na over watje op je blog gaat vertellen. Gaat het over auto's, is het persoonlijk of is het omdat jij je talenten wil laten zien omdat jij bijvoorbeeld heel goed kan tekenen. Eenmaal een goed onderwerp bedacht? Bedenk dan nu de naam van je blog, weet je het nog niet zeker je naam? Je kan het later altijd nog aanpassen.

Alles voor je account is nu gedaan het enige wat nu nog nodig is, is content. Bedenk wel eerst wat je doet en gaat plaatsen en hoe het er uit komt te zien. Hier een voorbeeld: elke afbeelding is in de zelfde kleurenstijl en filter is bij elke foto het zelfde zodat de pagina in geheel lijkt. Nu moet je ook nog een keuze maken of je zelf foto's maakt ( kan met een camera maar kan ook met je telefoon als die een goeie lens heeft!) of dat je foto's van het internet gebruikt. Let daarbij wel op of het copyright vrije afbeeldingen zijn! Zijn het geen copyright vrije afbeeldingen en komen ze van een ander, vertel dan hun naam in de foto of zet in je bericht van wie de foto is. Ook wel je bron. Bedenk nadat je een afbeelding voor je blogbericht hebt gekozen ook een goede tekst die bij de afbeelding past. Let goed op! De tekst hoeft niet altijd kort te zijn maar, maak het ook niet altijd al te lang! 

Nu wensen wij je veel succes met het maken van je instagramblog. Heb je nog eventuele vragen stel die dan gerust op een van onze sociale media kanalen of laat een reactie achter.

 

Team ElzingaMc Media

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.